Paltonul, piesa de rezistenta a sezonului

Sezonul rece ne bate la usa, iar garderoba de toamna-iarna trebuie pregatita ca atare. Cel mai mare accent se pune pe hainele calduroase dintre care nu lipseste paltonul, vedeta acestui text.

Nu stim care este piesa voastra vestimentara favorita a sezonului rece, insa noi putem sa va spunem ca a noastra este paltonul. Mai exact, paltonul Melor. Spunem asta pentru ca paltoanele semnate Melor sunt speciale, si asta pentru ca sunt gandite si facute cu dragoste de croitorii nostri, contin lana in compozitie si sunt accesorizate cu broderie cu motive traditionale romanesti, detalii care fac din aceste piese, unele autentice.

Paltonele din noua noastra colectie de toamna sunt unele versatile, usor de purtat si le puteti integra foarte usor atat in tinutele de zi cat si in cele business sau cele de vacanta.

Cu siguranta toate suntem indragostite de palton, item-ul care ne scoate din impas in diminetile racoroase de toamna-iarna si ne da o stare de bine la atingerea acestuia. Paleta coloristica a paltoanelor Melor din acest sezon se invarte in jurul nuantelor reprezentative sezonului rece- gri, negru, maro si crem, insa am vrut sa aducem un plus de bucurie care sa va intampine pe site-ul nostru www.melorstore.com cat si in showroom-ul din Sibiu, si am creat si cateva paltoane in nuante inedite- alb si roz pudrat.

O dimineata racoroasa de luni te poate surprinde purtand o maleta, o pereche de pantaloni din piele sau imitatie de piele, paltonul din amestec de lana din colectia noastra de toamna-iarna si o pereche de bocanci cu talpa inalta la care sa punem o geanta supradimensionata intr-o nuanta neutra, iar daca esti indrazneata, schimbi cordonul initial al paltonului cu un cordon din broderie cu motive traditionale. Tot aici putem asorta paltonul cu o fusta din velur cu talie inalta , un tricou basic alb sau negru si o pereche de cizme cu toc, tinuta pe care o putem accesoriza cu o pereche de creole in urechi si o geanta medie.

Paltonul Melor este o piesa care cu siguranta va scoate tinutele tale zilnice din anonimat. Asadar nu va putem spune decat ca va asteptam in showroom-ul nostru din Sibiu, din casa cu statuie sau pe www.melorstore.com pentru a va alege paltonul perfect pentru garderoba dumneavoastra.

Hugs,

MELOR Team

Articol semnat de Razvan Badila