Despre plasele din bumbac reciclat

Ritmul cu care poluam planeta este mult prea rapid pentru ca noi sa ne putem continua linistiti viata si sa inchidem ochii la ceea ce se intampla in jur. Consumul excesiv de plastic este o problema reala de care ne lovim zi de zi, constienti fiind sau nu.

Schimbarea, insa, vine de la fiecare dintre noi si cu pasi mici putem contribui la reducerea acestui exces.

Plasele din bumbac reciclat sunt acum online si sunt pregatite sa va insoteasca in fiecare zi, la cumparaturi sau sa va poarte laptopul si toate lucrurile de care aveti nevoie.

Ne-am gandit ca acest accesoriu atat de practic o sa va ajute sa renuntati la a cumpara mereu o punga de plastic de la supermarket, pe care ulterior, o aruncam la gunoi in asteptarea reciclarii care se intampla mult prea greoi, din pacate.

Dincolo de asta, noi femeile stim ca niciodata o geanta nu este suficient de incapatoare pentru toate lucrurile de care avem nevoie intr-o zi obisnuita (laptop, sticla de apa, produsele de make up, etc.). Asadar, o sacosa din bumbac reciclat este binevenita. In acelasi timp ele sunt un cadou inedit si autentic pentru o persoana draga din viata ta.

Sacosele pe care noi vi le propunem sunt stilizate cu detalii traditionale brodate si pot fi curatate cu usurinta in masina de spalat la o temperatura de 30 °C.

Spune si tu alaturi de noi, NU consumului excesiv de platic si completeaza-ti tinuta de zi cu zi, cu un accesoriu inedit si extrem de util. ♥️

Hugs,

MELOR Team